fredag den 24. maj 2013

3 grunde til at anskaffe en regnvandsbeholder

Vand er en kostbar ressource, som er grundlaget for livet på vores planet. Da det fortsætter med at være kilden til næring for alle livsformer, er det også alarmerende at vide, at millioner af liter vand bliver spildt eller forurenet hver eneste dag. Mens vi over for nye udfordringer, som øget vandmangel, stigende vandregninger og uventede nødsituationer, kan være en genial idé at udnytte vand fra en af sine mest naturlige kilder: regn. Med en Regnvandsbeholder kan du samtidigt udskifte den dyre varmtvandsbeholder.

Regnvandsbeholdere kan være gavnlige på så mange måder!

lørdag den 18. maj 2013

Spar penge med digital termostat til radiator

Med stigende energiomkostninger og triste udsigter for miljøet er det ikke underligt, at programmerbare digitale termostater til radiatorer vinder i popularitet.

Ved hjælp af en programmerbar termostat, kan du justere de tidspunkter, du tænder for opvarmning eller air-condition i henhold til en forud fastsat tidsplan. Som et resultat, behøver du ikke betjene udstyret så meget, når du sover eller når huset ikke er beboet.

torsdag den 9. maj 2013

Energibesparende belysning

Belysning tegner sig for ca. 15-20% af en typisk husstands energiregning: At sænke elregningen til belysning er en af de nemmeste måder at spare energi og penge i hjemmet.

Udskiftning af pærer 
Uanset om du lejer eller ejer din bolig, eller bor i et hus eller lejlighed, kan du spare penge allerede i dag ved at ændre den måde du bruger dine lamper, og ved montering af nye energibesparende pærer.