tirsdag den 31. december 2013

Fordelene ved opvarmning med gulvvarme

Det er ved at blive koldt og nu er det perfekte tidspunkt at evaluere opvarmningen af dit hjem, og foretage de nødvendige ændringer til den kommende vinter. Med dyrere varmeregninger, sammen med kolde vintre, er mange boligejere på udkig efter alternative varmeløsninger til få dem gennem de kolde vintermåneder, være energieffektive og spare penge.

fredag den 27. december 2013

Undgå varmetab med en termografisk undersøgelse

Der er mange ting energirådgivere kigger efter for at evaluere energieffektiviteten i en bygning. Et vigtigt første skridt er en vurdering af isoleringen. Hvor godt en bolig fastholder sin lufttemperatur er en anden faktor, der ikke bør overses. Mange energirådgivere vælger at bruge termografi til at detektere temperaturvariationer på overfladen af bygningen, herunder ydervægge og taget. Disse variationer betyder ofte utætheder og termiske defekter. Luftlækage angiver konstruktionens evne til at holde luft udefra ind i bygningen og indeluft i at slippe ud af bygningen. Alle bygninger har brug for at trække vejret og er designet til at gøre det naturligt. En rådgivers ekspertise ligger i at finde en balance mellem naturlig ventilation og unødvendige tab af energi og varme.

torsdag den 26. december 2013

Undgå frosne og sprængte rør om vinteren

Frosne rør er kendt for at koste mange tusinde kroner i reparationer, hvis ulykken er ude. De primære grunde til, at vandrør fryser, er hurtige fald i temperaturen, utilstrækkelig isolering og for lave indstillinger på termostater. Da vand udvider sig, når det fryser, er vandrør tilbøjelige til at bryde eller udvikle revner når de bliver frosne. Det er ikke nødvendigvis kun ved længerevarende frostvejr vandrør bliver frostsne. Under varmere vejr er rør lige så tilbøjelige til at fryse til blot ved en kortere kuldebølge, hvis rørene ikke er ordentligt isoleret.