fredag den 24. maj 2013

3 grunde til at anskaffe en regnvandsbeholder

Vand er en kostbar ressource, som er grundlaget for livet på vores planet. Da det fortsætter med at være kilden til næring for alle livsformer, er det også alarmerende at vide, at millioner af liter vand bliver spildt eller forurenet hver eneste dag. Mens vi over for nye udfordringer, som øget vandmangel, stigende vandregninger og uventede nødsituationer, kan være en genial idé at udnytte vand fra en af sine mest naturlige kilder: regn. Med en Regnvandsbeholder kan du samtidigt udskifte den dyre varmtvandsbeholder.

Regnvandsbeholdere kan være gavnlige på så mange måder!

En regnvandsbeholder bruges til at sikre vand direkte og effektivt fra skyerne. Regnvand er rent og blødt samt fri for skadelige kemikalier og pesticider. Vigtigst af alt, vil du ved opsamling af regnvand være i stand til at minimere spild af rent vand, der potentielt løber ned i regnvandsafløb, kloakker og vandløb, søer mv.

En regnvandsbeholder er let at installere i din baghave eller enhver praktisk beliggenhed i din ejendom. Opsamling af regnvand kan tjene flere formål og er relativt nemt at gennemføre.

Nedenfor er de tre bedste grunde til at installere et regnvandsbeholder derhjemme kan være gavnligt.

Regnvand er økonomisk
Opsamlet regnvand kan bruges til alle husstandens formål, såsom havevanding, havearbejde, toiletter, vaskning, vaske bil og så meget mere. Regnvand, i sin oprindelige tilstand, er ren og fri for alle forureninger. Det er ikke kemisk behandlet som andre vandkilder. Med hyppige tørke og vandmangel, kan det være et stort aktiv for ethvert hjem at have en regnvandsbeholder. Med de rigtige filtreringsteknikker, kan opsamlet regnvand bruges til alle dine behov for drikkevand og madlavning. En anden udviklingstendens er installationen af interne regnvandsbeholder, der giver en naturlig kølende effekt til indendørs rum i varme somre. Ved at have en gratis kilde til vand, er det muligt at skære ned på en stigende vandregning.

Regnvandsbeholdere er miljøvenlige
Med den alarmerende stigning af drivhusgasser og overdreven udtømning af vores naturressourcer, kan udnyttelse af regnvand hjælpe til med at reducere vores aftryk på planeten. I stedet for at spilde rent vand, ved at samle den og bruge den, vil du være mindre afhængig af en konventionel vandforsyning.

Afsaltningsanlæg konvertere saltvand til ferskvand til forbrug ved hjælp af skadelige kemikalier og varme. Det resulterende biprodukt frigives derefter tilbage i havet og forårsager mere skade på miljøet. Ved at skifte til regnvand, er det muligt at mindske virkningerne af afsaltning. Ved at skifte til regnvand, kan du sikre, at færre giftstoffer og affaldsprodukter frigives i vores miljø.

Regnvandsbeholdere gør dig et skridt tættere på selvforsynende
Hvis du drømmer om at blive selvforsynende med egne afgrøder i haven, egne hjemmelavet møbler og tøj, så vil det være naturligt, at du også gør dig uafhængig af moderne vandforsyning. Med egne regnvandsbeholder har du altid vand til rådighed fra en naturlig og uudtømmelig kilde. Speciel i de våde danske klima.

At have en regnvandsbeholdere er formentlig en af de smarteste strategier til at hjælpe planeten, skære ned på vandregningen og blive selvforsynende, alt i én.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar